Vakantiehuis
Aro Ha_0986.jpg

het huis

 
 

HET HUIS

Het gelijkvloers bevat een gang met toilet en badkamer, een ruime keuken met alles erop en eraan, een living en een salon. Men kan zowel in de keuken als in de eetkamer eten. 

Op de voute is er een ruime slaapkamer met TV en bureau die als tweede salon kan dienen. Boven zijn er 2 ruime slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer + nog een stapelbed, en een douchekamer met toilet. De bedden zijn boxspringbedden van een zeer goede kwalitiet, het linnengoed is van puur linnen. Er ligt overal CV en er zijn 2 houtkachels, 1 in het salon en 1 op de voute ( er kan hout verkregen worden bij de verhuurders). 

 Buiten zijn er 3 terrassen waaronder 1 met een tafel voor 8 mensen onder de schaduw van 2 lindebomen. Dan zijn er nog 2 terrassen aan het water en een kano die jullie kan verleiden om een tochtje te maken op de wal. Voor een verfrissende duik in het water is er een grote zwemvijver.

 

 
 
 

KAMERS

 

DE lavendel kamer/ 

Deze ruime kamer uitkijkend op het oosten is uitgerust met een king size bed. De luiken sluiten het raam volledig af van het ochtendlicht dus zowel ideaal voor vroege vogels als uitslapers.

 

DE oker kamer / 

De master bedroom is de ruimste van het huis. Deze kamer beschikt over  een king size bed en een ruime kleerkast. Het raam geeft een prachtig zicht op de vijver en zonsondergang. 

 

DE voute kamer / 

De voute is een slaapkamer, een vijftal trappen hoger gelegen dan de woonplaats. Deze ruime kamer kijkt uit over de vijver en tuin en beschikt over een bureautje, tv en king size bed. Een kwalitatief zetelbed geeft de mogelijkheid tot twee extra slaapplaatsen.

 

kinderHOEKJE /

Achter een klein muurtje op het bovenste verdiep schuilt een stapelbedje geschikt voor 2 kindjes. 

 

CLARA's KAMERTJE / 

Dit is het kleinste kamertje van het huis maar zeker niet het minst gezellige. In dit knusse kamertje met queen size bed voelt zowel een enkele reiziger als een koppel zicht direct thuis.

 

 
 
 
 
 

TARIEVEN

Hoogseizoen:

Weekend (2 nachten): €780, Midweek (4 nachten): 760€, Week (7 nachten): €1280 

Laagseizoen:

Weekend (2 nachten): €730, Midweek (4 nachten): 710€, Week (7 nachten): €1230 

 
 
 

ALGEMENE INFO& ANNULATIES

Hoogseizoen: alle schoolvakanties
Laagseizoen: alle andere dagen

 

Bed-en badlinnen worden  voorzien.

Aankomst en vertrek:  inchecken  tussen 15u en 18u. Uitchecken tegen 11.

Indien dit niet goed uitkomt contacteert u ons telefonisch via 0032 474 93 42 25

We vragen om een waarborg, ter waarde van €450, samen met de huur bij reservering te betalen. Dit met vermelding  van naam en datum van verblijf. Reservatie bevestigd na betaling.
Bij annulatie binnen 60 dagen van het verblijf wordt 70% van huur & waarborg niet teruggestort.